Scorpions повернулися з новим синглом Peacemaker

Scorpions випустили перший сингл Peacemaker з майбутнього 19 студійного альбому Rock Believer, вихід якого намічений на 25 лютого.

Беззмінний фронтмен Клаус Майне розповів, як народилася ця пісня:

Перше, що спало мені на думку, це приспів: “Миротворець, миротворець. Поховайте трунаря”. Я просто грав із цими словами. У той час, коли так багато людей померло і все ще помирає від COVID, руйнівних воєн та інших безглуздих злочинів, виникає відчуття, що трунар повинен працювати понаднормово. У мирному світі після пандемії настане час для правління миротворця. Це образ, який мені справді подобається.

Rock Believer стане першим студійним альбомом Scorpions після платівки 2015 Return To Forever. На ньому дебютував колишній барабанщик Motorhead Міккі Ді. Scorpions записали більшу частину альбому в студії Peppermint Park Studios в їхньому рідному Ганновері в Німеччині, і спродюсували його спільно з інженером Гансом-Мартіном Баффом.

Спочатку планувалося залучити продюсера Грега Фідельмана з Лос-Анджелеса, який працював із Metallica, Black Sabbath, Slayer, але пандемія коронавірусу завадила їхнім планам.

Scorpions Rock Believer

26 березня у Лас-Вегасі стартує тур на підтримку Rock Believe, після чого гурт вирушить до Європи.