Marty Friedman опублікував кліп на пісню Dead Of Winter

Колишній гітарист Megadeth Марті Фрідман випустив кліп на пісню Dead Of Winter, яка стала другим синглом його сольного альбому Drama. Платівка вийде 17 травня на лейблі Frontiers Music Srl.

У треку звучить вокал Кріса Брукса з хард-рок гурту Like A Storm, а у кліпі знялася Скайлар Ерна, дочка вокаліста Саллі Ерни з Godsmack. Марті Фрідман прокоментував вихід нової пісні та кліпу:
«Текст пісні Dead Of Winter, а також сюжет кліпу відображають те, як я хотів би, щоб люди ставилися до моєї музики в цілому — щось таке, що підніме вам настрій у важкі часи і надасть сил. Ви отримаєте відчутний заряд позитиву, який триватиме доти, доки життя неминуче не налагодиться».

Раніше Фрідман випустив перший сингл з альбому “Drama”, який називається “Illumination”.

В альбомі «Drama» Фрідман вперше використав вінтажні та сучасні гітари одночасно. В одному з інтерв’ю Марті зазначив, що в цьому альбомі він «кидає виклик самому собі»:
Я не хочу, щоб про мене говорили: «Ах, його ранні альбоми були чудові». Розумієте, що я? На жаль, я часто говорив про своїх улюблених гітаристів і ніколи не хотів, щоб це було сказано про мене. Тому я завжди кидаю виклик самому собі, пишучи щось нове. Що стосується цього нового альбому, з яким я закінчив приблизно на 70%, то найближче, з чим я можу його порівняти, – це альбом під назвою Scenes [1992], який я випустив досить давно. <…> Але все, чого я навчився з того часу, як вийшов альбом «Scenes», виросло в геометричній прогресії, так що це набагато масштабніший проект. Якщо вам сподобався альбом «Scenes», я думаю, цей альбом припаде вам до смаку.

Marty Friedman Drama

Треклист «Drama»:
01. Illumination
02. Song For An Eternal Child
03. Triumph
04. Thrill City
05. Deep End
06. Dead Of Winter
07. Mirage
08. A Prayer
09. Acapella
10. Tearful Confession
11. Icicles 12. 2 Rebeldes (Dead Of Winter) (Spanish version)
12. Mirage (Guitar Karaoke Version) (bonus track Japan)