Metallica пожертвувала $500 тисяч на підтримку українців

Благодійний фонд легендарної метал-групи Metallica пожертвував 500 тисяч доларів на допомогу українським біженцям.

Metallica

Фонд, створений легендами металу, 4 квітня оголосив, що робить пожертву на World Central Kitchen, яка забезпечує харчуванням тих, хто втік з України через триваючий конфлікт з росією.

Робота, яку шеф-кухар Хосе Андрес і віддані кухарі World Central Kitchen виконують на передовій в умовах гуманітарної кризи, є просто неймовірною, – сказав про пожертву барабанщик Ларс Ульріх.

Ми натхненні, принижені та пишаємося тим, що підтримуємо їхні команди в шести європейських країнах, які служать мільйонам українців, які були змушені покинути свої домівки.

WCK представляє все, за що виступають Metallica та наш All Within My Hands Foundation, забезпечуючи їжу з гідністю та надією по всьому світу.

World Central Kitchen була заснована шеф-кухарем Хосе Андресом, щоб забезпечити «їжу у відповідь на гуманітарні, кліматичні та громадські кризи».

Гурт заявив, що хоче зібрати ще більше грошей для цієї справи, маючи на меті 1 мільйон доларів протягом наступних двох місяців. Щоб допомогти досягти мети, Metallica продає нову футболку, розроблену художником Ендрю Крімансом. Усі виручені кошти підуть на кампанію World Central Kitchen #ChefsForUkraine.

У групі заявили, що хочуть зібрати 1 мільйон доларів упродовж найближчих двох місяців.

Джеймс Хетфілд і Кірк Хеммет також особисто підтримують цю справу, продаючи з аукціону гітари, які вони використовують для гри на «The Star-Spangled Banner» на наступному щорічному «Metallica Night» 24 травня.

У 2020 році фонд Metallica All Within My Hands пожертвував 350 000 доларів низці благодійних організацій, які надають допомогу та догляд під час кризи коронавірусу.

Фонд пожертвував по 100 000 доларів США компанії Feeding America, яка співпрацює з мережею місцевих продовольчих банків, які реагують на специфічні потреби окремих громад; Direct Relief, яка надає понад 40 тонн засобів індивідуального захисту медичним працівникам, і Crew Nation, нещодавня ініціатива Live Nation, щоб допомогти екскурсійним командам і командам, які були без роботи, поки туристична індустрія закрита.

Додаткові 50 000 доларів США надійшли на програму екстреної допомоги барменам, яка допомагає надавати фінансову допомогу непрацюючим барменам і офіціантам