Scorpions змінили рядки пісні Winds Of Change на підтримку України

Перед початком виступу у Лас-Вегасі вокаліст легендарного німецького гурту Scorpions Клаус Майне висловив підтримку Україні. Раніше фронтмен уже виходив на сцену з українським прапором та писав у соцмережах про війну в нашій країні.

Під час шоу музиканти зіграли свій хіт Wind Of Change, випущений у 1990 році та присвячений закінченню холодної війни. Тільки перший рядок у пісні Клаус Майне змінив.

Scorpions

Так, в оригіналі співається “Follow the moskva down to Gorky Park”, але вокаліст замінив це словами “No Listen to my heart, it says Ukrainia” (“А тепер послухай моє серце – воно говорить Україна”).

Відтепер ніякої москви, замість російської столиці – Україна: “А тепер послухай моє серце – воно каже Україна”. Вокаліст гурту Клаус Майне пояснив ці зміни тим, що Winds of Change – закликає до миру, а росія, як відомо, чинить лише звірства.

Ця пісня закликає до миру, і сьогодні, я вважаю, ми маємо проспівати її ще гучніше. Ми присвячуємо її хоробрим людям в Україні, – заявив рокер.

На великому екрані, поки звучала ця пісня, з’явився жовто-синій знак Peace (міжнародний символ миру, антивоєнного та антиядерного руху), а один з гітаристів Scorpions підняв над собою гітару, теж пофарбовану в кольори українського прапора.