Scorpions поділилися синглом Seventh Sun та розкрили трек-лист нового альбому

Scorpions випустили новий сингл Seventh Sun – третій з нового альбому Rock Believer. Платівка вийде 25 лютого і стане дев’ятнадцятою у дискографії німецьких класиків хард-н-хеві. А також першим за сім років альбомом гурту з новим матеріалом.

Робота над піснями для нового диска проходила у студії Рудольфа Шенкера Peppermint Park Studios у Ганновері, а зведення здійснювалось у легендарній Hansa Studios у Берліні під керівництвом Майкла Ільберта.

Цей альбом присвячений усім шанувальникам року у світі. Після цих 10 років, що минули з моменту випуску Return To Forever у 2015 році, явно настав час для повернення до студії та запису нового матеріалу. Ми хотіли написати нові пісні та перевірити, чи можемо ми як і раніше творити. Основною метою було зробити рок-альбом, який був би пронизаний духом старих добрих часів. Це справді здорово, – каже Клаус Майне. – Ми подорожуємо світом уже понад 50 років. І якщо хтось і може сказати, що він вірить у рок, то це ми. І, звичайно, це стосується наших відданих фанатів. Так багато людей кажуть, що рок мертвий. Але це не так.

Scorpions 2016

5 листопада вийшов кліп на пісню Peacemaker – перший сингл з альбому. А в січні Клаус Майне та компанія презентували великий сингл Rock Believer та кліп на нього.

Також разом із виходом Seventh Sun Scorpions нарешті поділилися повним трек-листом платівки:
01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock ‘Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders