Scorpions поділилися синглом Shining Of Your Soul

Scorpions поділилися синглом Shining Of Your Soul – четвертим з нового альбому. 19-ий лонгплей у дискографії німецьких класиків хард-н-хеві Rock Believer виходить 25 лютого. Платівка стане першим за сім років альбомом гурту з новим матеріалом, а також перша платівка колективу, записана разом із барабанщиком Міккі Ді, який прийшов на заміну Джеймсу Коттаку у 2016 році.

Scorpions

Кожен музикант має свій власний стиль. Джеймс був і залишається чудовим барабанщиком, але у нього була проблема, яку ми спробували допомогти йому вирішити. Ми бачили, що йому потрібно більше часу на відновлення, ніж ми могли йому дати. І тоді у Маттіаса виникла ідея зателефонувати Міккі Ді… Вже під час перших репетицій ми помітили, що у нього нова шалена енергія. І Міккі Ді, особливо для мене, як ритм-гітариста, дуже важлива людина. Коли я граю свої рифи, він знає, як зробити їх більш дикими та потужними. І це дуже добре – це синергетичний ефект, який посилює Павло (Мончівода, басист гурту), бо вони чудова ритм-команда. Разом – Павло, Міккі та я створюємо відмінну основу для Клауса та Маттіаса, – розповів гітарист Scorpions Рудольф Шенкер.

В листопаді вийшов кліп на пісню Peacemaker – перший сингл з альбому. У січні Клаус Майне і компанія презентували великий сингл Rock Believer і кліп на нього, а минулого тижня – третій сингл Seventh Sun.