Shinedown виконали кавер на Led Zeppelin

Фронтмен Shinedown Брент Сміт та гітарист Зак Маєрс виконали кавер на Stairway To Heaven Led Zeppelin на гала-концерті Залу слави Греммі. Щорічний урочистий захід відбувся у Лос-Анджелесі та був присвячений 75-річчю звукозаписного лейблу Atlantic Records.

Брент Сміт поділився відеовиконанням Stairway To Heaven і написав:
«Дякую всім вам, Музею Греммі та Академії звукозапису за те, що дозволили нам взяти участь у церемонії. Для мене було великою честю не тільки підтримати Atlantic Records, але й виконати одну з найбільших пісень, які колись були записані. Перед вами культова Stairway To Heaven від Led Zeppelin — усі ми поза себе від подяки».

Зала слави «Греммі» була заснована піклувальниками Національної академії мистецтва і науки звукозапису в 1973 році, щоб вшановувати композиції, що мають неперевершене якісне або історичне значення, яким не менше 25 років. Цього року в Залі слави представили 10 нових записів — чотири альбоми та шість синглів, включаючи Appetite For Destruction групи Guns N’ Roses. На даний момент у Залі слави премії «Греммі» налічується 1162 записи.