Хто зіграє Bon Scott у новому байопіку?

Стало відомо, хто виконає головну роль у біографічному фільмі про легендарного вокаліста AC/DC Бона Скотта. В образі співака постане австралійська зірка Лі Тайгер Хеллі.

18-річний актор вже відомий широкій аудиторії завдяки серіалу «Хлопчик поглинає Всесвіт», де виконав одну з головних ролей. Як і Скотт, Лі Тайгер Хеллі виріс у австралійському місті Фрімантл. Саме там відбуватиметься дія фільму, який уже отримав назву «Малюк із Харвест-роуд» (The Kid From Harvest Road).

Who will play Bon Scott

Завдяки байопіку глядачі перенесуться у 1960-ті роки, коли Бону Скотту було лише 14 років. За словами представників продюсерської компанії Halo Films, яка займається проектом, біографічний фільм «обіцяє стати пронизливим зображенням людини, яка стоїть за легендою».

Автор сценарію Стівен Бєловскі зазначає: «Мене справді надихнув харизматичний персонаж [Скотта], але найбільше мене цікавила його молодість, а не той образ, який нам усім добре знайомий по сцені. Підліток, який гуляв вулицями Фрімантла». Фільм не стане точним переказом життя музиканта, але він допоможе простежити шлях становлення Скотта: від проблемного підлітка, який мріє створити свій музичний гурт до всесвітньо відомого артиста. Зйомки кінокартини розпочнуться у 2025 році.

Bon Scott

Бон Скотт був фронтменом та автором пісень групи AC/DC з 1974 по 1980 роки. Він взяв участь у записі перших шести альбомів гурту. Такі пісні, як “It’s A Long Way To The Top (If You Wanna Rock n Roll)”, “Big Balls”, “Dirty Deeds Done Dirt Cheap”, “T.N.T.”, “Let There Be Rock” і “Highway To Hell” », стали безперечною класикою в історії року.