Pearl Jam випустили новий альбом Dark Matter

Pearl Jam поділилися новою платівкою Dark Matter. 12-й студійний альбом гурту був записаний у студії Shangri-La Studios у Каліфорнії, до нього увійшли 11 треків. У недавньому інтерв’ю Classic Rock гітарист Pearl Jam Майк Маккріді сказав, що нова платівка гранж-рок-гурту «набагато важча, ніж можна було очікувати».

Pearl Jam announces Dark MatterАльбом починається зі Scared Of Fear, в якій грубуватий вокал Едді Веддера поєднується з рвучкими гітарами та оптимістичними ритмами. Наступна пісня «React, Respond» — одна з найулюбленіших композицій із похмурими, заводними ритмами та запаморочливою атмосферою. У ній голос Веддера губиться в морі чудового хаотичного рок-н-ролу. Далі слідує заголовний трек альбому, у якого яскраво виражене комерційне звучання з хором і атмосферою вечірки, що запам’ятовується.

Pearl Jam Dark Matter

Ті, хто шукає в цьому альбомі баладу, знайдуть її в меланхолійному гімні Upper Hand, який Веддер виконує з глибоким сумом у голосі. “Running” – ще одна видатна пісня, у всіх сенсах “швидка”, рвучка та енергійна. Завершує платівку трек Setting Sun, який нагадує таку класику Pearl Jam, як Yellow Ledbetter і Black.

Платівку Dark Matter від гурту Pearl Jam вже можна почути в етері онлайн радіо Rock FM та в нашому телеграм каналі.