Mötley Crüe представили нову пісню

Mötley Crüe випустили новий сингл уперше за 5 років! Трек отримав назву Dogs Of War і вийшов на лейблі Big Machine Records. Трек вже лунає в етері онлайн радіо Rock FM Україна та викладений в нашому телеграм каналі.

Вакаліст Вінс Ніл вважає, що у треку Dogs Of War «стара школа зустрічається з новою»:
«У ньому є щось від старої школи, але це нова музика. Ніккі [Сікс] придумав цю пісню, і він надіслав мені музику, і я подумав, що це справді круто. <…> Вона перетворилася на пісню, яка, я думаю, справді сподобається фанатам».

Motley Crue Dogs Of War

В інтерв’ю Billboard Ніл також поділився інформацією про майбутні релізи:
«Ми хочемо продовжувати випускати нову музику, щоб не тупцювати на місці. Ми створили кавер на “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)” групи Beastie Boys, і я подумав, що вона вийшла досить гарною. <…> Наступного року безперечно вийде нова музика, бо ми записали ще пару пісень. Можливо, ми випустимо одну з них на кінець року, але я не можу сказати напевно. Але ми хочемо продовжувати робити нову музику, можливо, це буде не альбом, а кілька пісень тут, кілька пісень там, і це круто».

У 2008 році Motley Crüe випустила свій останній студійний альбом Saints Of Los Angeles, а в 2009 році – збірка Greatest Hits. У 2018 році гурт презентував чотири нові пісні для фільму The Dirt: The Dirt (1981) (Machine Gun Kelly), Ride With The Devil, Crash And Burn та Like A Virgin.