Brian May назвав сучасних виконавців, музика яких йому подобається

Брайан Мей в інтерв’ю британській газеті The Guardian розповів про те, музика яких сучасних музикантів йому подобається. Гітарист Queen зізнався, що не стежить за тим, що відбувається на сучасній музичній сцені. Тому, мабуть, і його вибір виявився не дуже вибагливим.

Brian May

Соромно сказати, наскільки мало слухаю музики. Здебільшого я сам займаюся її твором, чи працюю в інших областях — в астрофізиці чи беру участь у кампаніях із захисту диких тварин — і ще маю троє дітей та семеро онуків. Часу вільного не так багато! У мене є кілька CD-дисків у машині, які я постійно слухаю. Музика співачки P!nk – серед цих дисків. Я кохаю її. Вона приголомшлива. Я багато слухаю Foo Fighters і мені подобається Авріл Лавін – вона мені не набридає, я завжди знаходжу її музику свіжою. У її піснях є енергійність, яка мені подобається.

Жаль, що гітарист Queen не уточнив, про який або які альбоми йдеться у разі кожного зі згаданих артистів. Залишимо посилання на найпопулярніший кліп канадської співачки.

Додамо, що в тому ж інтерв’ю Брайан Мей розповів про стосунки з басистом Джоном Діконом, який, за його словами, все ще частина механізму Queen.